24márc01ápr46. TINÓDI LANTOS SEBESTYÉN KERÜLETI REGÖSTÁBOR

Részletek

Kedves csserkészek!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy nagy lendülettel készülünk a 2024. évi 46. Tinódi Lantos Sebestyén Kerületi Regöstáborra és – ha Isten is megsegít – idén is lehetőségünk lesz szép számban táborozni, méghozzá Magyarországon, újra Kiscsőszön!

Az idei Regöstábor témaköre az életfordulók, főképpen: a születés, keresztelés, házasságkötés szokásai. Ferenczy Ivó és Szirmai Astrid sok szeretettel várnak mindenkit szatmári táncok tanításával. A hangszeroktatásért és a mulatságokért a magyarországi Boglya együttes (Földesi Jánosné, id. Földesi János, ifj. Földesi János) Palugyay-Masát Miklós, Bartha Ágoston és Szabó Iván felelnek.
Szokásunkhoz híven lesznek szakelőadások, kézműves foglalkozások, néptánc- és népdaltanítás, mindez beágyazva a húsvéti ünnep szertartásai közé. Belepillantunk egy mai magyar falu életébe is, és felfedezzük a Balaton-felvidéki Tanúhegyek környékét.

További információk a letölthető meghívóban. A regisztrációs időszak a kerület jelentkezési felületén 2024. február 5-től 23-ig.

Mutass többet!

Időpont

Március 24 (Vasárnap) 15:00 - április 1 (Hétfő) 12:00

Találkozó helye

Tradíció Folk Kft

Kossuth Lajos utca 7, 8494 Kiscsősz