TE kellesz nekünk!

Van egy különleges történeted a cserkészetről esetleg egy táborodról? Talán ismersz egy cserkészt aki valami nagyot csinált amit mindenképpen meg szeretnél osztani velünk?
Szeretnénk erről hallani!
Bármikor amikor egy nemzetközi esemény van, legyen az vándor konferencia, nagytábor vagy akár AKI, annyi érdekes és vicces történet hall az ember más csapatokról, hogy hajnalig el tudunk beszélgetni, hogy mindent bepótoljunk. Ezt meg kell jobban osztani a többi cserkésszel is. És amellett, hogy jobban megismerjük így egymást, jobban be is tudjuk mutatni, hogy mi a cserkészet lényege!
Szóval kiscserkészek, nagycserkészek, vezetők, vándorok, szülők és öregcserkészek! Itt az alkalom, hogy beszámoljatok a ti élményeitekről! Ne legyetek szégyellősök, vágjatok bele és mutassátok be magatokat, legyen az kedvenc történet, praktika amit meg akarsz osztani vagy akár egy jó vicc! Ki tudja, még lehet Grizzlynek is tudtok tanítani valami újat!

Hogyan oszd meg a történetedet

Egyszerű! Elsőnek is gondold át, hogy miről szeretnél írni, nézd meg, hogy van e esetleg fotó arról amit írsz, és küld el a tibor.poser@cserkesz.de e-Mail címre. Ha előtte kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzánk!

Nem tudsz szépen és helyesen írni? Semmi gond! Mi sem! De van sok segítségünk, kipofozzuk a tartalmat és szívesen kijavítjuk a helyesírási hibákat is neked!