Kapható a regöskönyv!

40 év regöscserkészet egy könyvben

2018-ban Tinódi Lantos Sebestyén regöstáborunk immár 40-ik évfordulóját ünnepeltük a türingiai Lützensömmernben.
Regös vezetőink élménygazdag tábort rendezek évről évre 140 kiscserkész, cserkész és felnőtt cserkész részére. A húsvéti ünnepek alatt zenés-énekes, színjátszó előadások és ízletes finomságok tetőfokra emelték az ünnepi hangulatot. Mielőtt a táncoslábak szétrúgták a csűr oldalát, bemutatjuk a jubileumi kiadványt, amelyet itt is meg tudtok venni.

A 108 oldalas kiadvány többszáz fotóban számol be az elmúlt négy évtizedről, mindenki megtalálhatja magát, barátait és tanító mestereit a tematikus képválogatásban. Kiderül, mi mindent jelent a regös cserkészet, és hogy milyen nélkülözhetetlen szerepet játszik a regöstábor kerületünk egyik főbb küldetésében, a magyarságunk megismertetésében és megőrzésében.

A könyv megvalósulásában Landstoff Judit médiásunknak, Konthur Máriának valamint Dr. Konthur Zoltán és Szántó-Konthur Krisztina csapatvezetőknek volt kulcsszerepük, a képeket pedig egy egész kattogtató had szolgálta a közös üstbe.

A könyv megvásárolható a 86. Apáczai Csere János cserkészcsapattól, Berlinből 15 € +postaköltség fejében. Megrendelhető az info@berlini-cserkeszek.de e-mailcímen.